In de studio van Omroep Assen is de loting verricht voor het zaalvoetbaltoernooi om de Asser Veteranen Cup. Het is een goede traditie, dat dit toernooi plaatsvindt tijdens het eerste en tweede weekeinde van het nieuwe jaar. Alle Asser voetbalverenigingen nemen deel aan deze opening van het nieuwe voetbaljaar, terwijl een gezamenlijk team het aantal op acht brengt. De clubs starten in twee poules van vier, waarna de beste twee zich plaatsen voor de winnaarspoule.

De loting werd verricht door clubiconen Jan Hulsinga (Asser Boys) en Henk Hendriks (FC Assen) en had als resultaat, dat titelverdediger ACV het moet opnemen tegen LEO, Achilles 1894 en LTC.

In poule B spelen FC Amboina, FC Assen, Asser Boys en het toegevoegde gezamenlijke team, dat speelt onder de naam Assen Beweegt.nl

De wedstrijden zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de Marsdijkhal op 7 en 14 januari. Aanvang 19.00uur

 

 

 

 

0
X