Nog steeds is Achilles ongeslagen in deze competitie. Ook de nummer twee op de ranglijst, Nieuw Buinen, wist thuis niet te winnen van de ploeg van trainer Theo ten Caat. Na een ruststand van 2-2, werd er in de tweede helft niet meer gescoord. De thuisploeg liet Achilles het spel maken in de eerste helft en probeerde zelf via slim countervoetbal het de Asser ploeg lastig te maken. Halverwege de eerste helft sloeg het tandem Stan Haanstra/Matthijs Hensens weer toe. Eerst scoorde in de 25ste minuut Stan Haanstra en zeven minuten later benutte Matthijs Hensens een strafschop na een overtreding op Chris van Houten. Dat leek een veilige marge tot de rust, maar Nieuw Buinen dacht daar anders over. Nog voor rust sloeg de thuis ploeg twee keer toe en bracht de ruststand op 2-2. Over de tweede helft kunnen we kort zijn. Het spelniveau daalde aan beide kanten tot teleurstelling van de ruim 400 toeschouwers. Gescoord werd er niet meer en daardoor blijft het gat tussen beide ploegen op de ranglijst zeven punten. A.s. zondag speelt Achilles thuis de derby tegen VKW (14.00 uur).

Achilles 1894
Arno de Jong, Youri Ploeger, Mart Oosting, Remy Klaassens, Chris van Houten, Rachid Traoré, Wouter van der Molen, Thomas Verra (Stijn Bosma), Ids Hannema, Matthijs Hensens, Stan Haanstra

0
X