Dubbele cijfers!! 11-0!! Persoonlijk denk ik dat het wel zo’n jaar of veertig geleden is dat ik met dubbele cijfers heb gewonnen. Begrijpelijk dat ik best een beetje trots was. De uitslag was uiteindelijk wel terecht. Het was een walk over. Het publiek zag van onze kant schitterende acties, maar de tegenstander maakte het ons ook niet moeilijk. Langs de lijn een arsenaal geblesseerden die ook moeten hebben genoten. (of niet). We hebben nu samen met Rolder-Boys de koppositie weer ingenomen.

Komende zondag VKW, dus ik ga ervan uit dat we die positie nog wel een week vasthouden. Ik ga geen namen noemen van doelpuntenmakers, want het middenveld presteerde ook optimaal, en de verdediging hield de nul. Geen stiefkinderen maken zei mijn vader altijd. Veel jolijt in de kleedkamer en een perfecte derde helft in de kantine. Brian was de enige die toch wel wat teleurgesteld was, want er waren geen gehaktballen. Zelf mis ik toch wel een beetje de schalen met vette snacks. En dit heeft onze zieke grens in Groningen allemaal moeten missen. Zijn invaller deed het overigens perfect, evenals de scheidsrechter. Ja, je kunt over zo’n wedstrijd alleen maar positieve dingen zeggen. Dus hier laat ik het maar bij. Laat deze zondag maar rustig indalen, en we zien elkaar spoedig.

 

P.s Misschien zelf wat ballen meenemen Brain!

0
X