Achilles heeft de volgende bekerronde bereikt door een  zege op zaterdag-derdeklasser CSVC. In Coevorden werd het na een ruststand van 0-4, een  0-5 overwinning.

In de eerste helft nam Achilles in de 5de minuut de voorsprong door Matthijs Hensens. De Asser ploeg bouwde deze voorsprong in de eerste helft geleidelijk uit. Stijn Bosma scoorde twee keer. In de 18de minuut met een afstandsschot en zes minuten later na een snel genomen vrije trap van Matthijs Hensens. In de 40ste minuut bepaalde Ids Hannema de ruststand op 0-4.

Een zege was in de knip en dat verhoogde het spelpeil niet in de tweede helft.

Het duurde tot de 65ste minuut voor Achilles opnieuw scoorde. Jean Pierre N’Gouan was de maker van het doelpunt (0-5).

A.s. zondag speelt Achilles voor de competitie thuis tegen VV Emmen (14.00 uur).

Achilles 1894:

Arno de Jong, Chris van Houten, Mart Oosting, Remy Klaassens (Wouter van der Molen), Tim Migchelsen, Ids Hannema, Stijn Bosma (Youri Ploeger), Remon Schutte, Jean Pierre N’Gouan, Matthijs Hensens (Stef Beute), Thomas Verra.

0
X