Het kan niet iedere week feest zijn. Deze zondag was voor ons dan ook niet de leukste zondag. We deden ons best, maar moeten toegeven dat Beilen zelfs voor ons een maatje te groot was. En dan moet je je verlies nemen. ( 1-6). Er is natuurlijk nog geen man overboord, maar het blijft jammer. Er waren ook enkele spelers afwezig, maar of dat veel had uitgemaakt betwijfel ik ( sommige spelers denken daar anders over). Ik denk dat we dan ook met nul punten terug waren gegaan naar Assen. We speelden niet slecht , maar niet goed genoeg. Het management kon hier ook weinig aan veranderen. Onze zandloper onder de managers (in de volksmond ook wel mr Sandman genoemd) arriveerde bijna drie kwartier te laat aan de zijlijn. Had de avond ervoor waarschijnlijk een rockavond gehad. Kan gebeuren. Het werd 1-6, dankzij Anne Jan nog een eretreffer. Volgende week tegen Rolder-Boys, die de koppositie van ons hebben overgenomen. Dus drie punten pakken en we zijn Beilen weer vergeten. Deze heren zien we in Assen wel weer.

P.s: Niet wakker van liggen. Hans is de kar al aan het oppoetsen.

0
X