Na twee verloren wedstrijden (tegen Zuidlaren en Tynaarlo) stond E7 op zaterdag 8 oktober klaar voor de wedstijd tegen VV Annen.
Ondanks het verlies van de vorige partijen, waarin de boys overigens ontzettend goed gevoetbald hebben,  waren ze zeer gemotiveerd om vandaag te gaan winnen. Eerst nog even bij Achilles op de teamfoto en daarna op naar Annen.
In de kleedkamer werd door Cor, onze super enthousiaste leider, de tactiek besproken, waarna de jongens niet meer te houden waren en we dus naar het veld gingen om alvast een balletje in te trappen. Om 10:50 uur gaf de scheidsrechter het startsein en schoten de boys uit de ‘startblokken’…. Met Justin in het doel,  werd  het bij Annen gelijk duidelijk dat het niet makkelijk werd om daar een bal in te krijgen.
Het spel speelde zich vervolgens vooral af op de helft van de tegenstander. Met Carlos, Jeremy, Rachid en Gildo in de voorhoede was het voor Annen zeer gevaarlijk bij het doel. Het duurde even, maar daar was Rachid met de eerste goal…. yeeehhh. De boys waren los. Het duurde niet al te lang en ook Gildo was op dreef en schoot de tweede goal. Jeremy liep zich de longen uit het lijf, waardoor Annen weinig kans zag om met de bal weg te komen. Ook Pascal zag zijn kans, en schoot keihard op de lat. Helaas ging de bal er niet in, maar dat zou hij in de tweede helft wel goed maken.
Rust….. Hard gewerkt, dus daar waren de boys wel even aan toe.  Met een verfrissende beker ranja en een banaan (gesponsord door de Rabobank) ging E7, klaar voor de tweede helft, het veld op.
Op het middenveld werden de ballen door Pailak goed verdeeld. Carlos speelt goed spel voorin en daardoor kregen Gildo en Rachid nogmaals de kans om te scoren, 0-3 en 0-4. Er werd goed samen gespeeld. Lester, onze stofzuiger achterin,  maakte het Annen lastig. De doelpunten smaakten naar meer, dus ook hij kreeg de kans om voorin te spelen en een schot op doel te maken. Daarna werd wel duidelijk dat hij in de verdediging gemist werd. Helaas 1 doelpunt tegen. … maar de spirit zat er nog steeds in. Gildo maakt nog een doelpunt, 1-5. Ook Dennis in de achterhoede stond zijn mannetje.  VV Annen zag echter nog een laatste poging en schoot raak, 2-5. En om het af te maken zet Pascal alsnog een doelpunt, waarmee de eindstand op 2-6 komt.
Super gespeeld jongens!  Trots op E7.
0
X