Geachte leden,

Het bestuur heeft kennisgenomen van het TV programma Zembla met als onderwerp Kunstgrasvelden en Rubbergranulaat.

Daar de sportvelden van Sportpark Marsdijk eigendom zijn van de gemeente Assen, heeft het bestuur hedenochtend haar zorg uitgesproken richting de gemeente Assen. In een reeds gepland regulier overleg met de verantwoordelijk wethouder zal het bestuur zeker deze problematiek nogmaals onder de aandacht brengen.

Inmiddels heeft de verantwoordelijk wethouder aan alle Asser Voetbal Verenigingen een brief gezonden, waarin de wethouder zijn zorg met ons deelt. Tevens heeft de wethouder vragen aangaande dit onderwerp uitgezet bij het RIVM, de Vereniging Sport en Gemeente en kunstgrasfabrikanten.

Ook het bestuur wacht de antwoorden op deze vragen met belangstelling af.

Zie hier de meest gestelde vragen en antwoorden over Rubbergranulaat.

Namens het bestuur

Rudi Smit
Secretaris

0
X