Verslag zondag 02-10-2016

Voor de wedstrijd hadden we nog onze bedenkingen. Temeer toen bleek dat L.E.O. een blik jeugdspelers had opengetrokken. Al snel in de wedstrijd bleek dat we weer drie punten zouden gaan scoren. Op alle fronten werden de boys uit Loon of Marsdijk door ons afgetroefd. Deze afstraffing hadden de volwassenen en kinderen niet verwacht. Ook niet de in grote getale meegereisde toeschouwers. 6-0, we liggen op koers.

Er zijn nog maar vier wedstrijden gespeeld, dus laten we nu niet overmoedig worden. Jammer dat een speler van ons vroegtijdig het veld moest verlaten met een pijnlijke knie. Henk, ik weet zeker dat ik namens de gehele ploeg spreek als ik je beterschap wens. Ik bedoel natuurlijk Henk Beket en niet onze pensionaris die weer als een veulen in de wei langs de lijn huppelde.

Het liep allemaal weer zoals het moet lopen. Het lijkt wel of we iedere week sterker worden, maar of dat zo is laat ik maar aan het management over. Of worden de tegenstanders zwakker? Zondag tegen Beilen zal veel duidelijk worden. In dit dorp hebben we nog wat goed te maken.

Heren, deze keer allemaal een dikke voldoende voor het getoonde spel en de tomeloze inzet. Bij niet iedereen is door het verschil in conditie deze inzet gelijk, maar ook de leeftijden zijn niet gelijk. Ik had graag in dit stukje proza onze keeper n.a.v. de horrelvoet met de grond gelijkgemaakt, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat hij een prima wedstrijd heeft gespeeld. Hulde peter! Er komen nog wel meer verslagen.

Deze week maar weer een training meepakken en ik heb alle vertrouwen in komende zondag. We spreken elkaar!

Ps: En dat allemaal zonder Richard!

0
X