Achilles blijft koploper na de overtuigende  zege op WVV.

Na een ruststand van 0-4, werd het een 0-5 zege voor Achilles. In Winschoten kende Achilles een  bliksemstart. Na elf minuten stond er 0-2 op het scorebord door doelpunten van Matthijs Hensens (pass Ids Hannema) en Remon Schutte (voorzet Stijn Bosma). Binnen een half uur werd het 0-3 door Rachid Traoré. Remon Schutte bepaalde met zijn tweede doelpunt de ruststand op 0-4 in Asser voordeel.

Na de rust speelde Achilles een tandje lager en  ging slordiger met de kansen om. Twintig minuten voor tijd bepaalde  Stan Haanstra de eindstand op 0-5.

A.s . zondag speelt Achilles thuis de derby tegen Hoogeveen (14.00 uur).

Achilles 1894 :
Renzo Hemmes, Youri Poeger (Thomas Verra), Stef Beute, Remy Klaassens, Stijn Bosma, Rachid Traoré, Wouter van der Molen (Chris van Houten), Ids Hannema, Remon Schutte, Matthijs Hensens, Stan Haanstra (Riemer Wildenbeest)

0
X