Uit tegen Hoogersmilde, altijd lastig. SVH staat erom bekend een harde ploeg te zijn, en dat brachten ze ook deze keer weer in de praktijk. Het leverde ons wel een penalty op. We hadden ook deze wedstrijd veel volop kansen maar vele werden niet benut. Achteraf wel genoeg, daar we wonnen met 2-4. Ons voetbal verdiend de eerste drie wedstrijden een dikke voldoende . De inzet is optimaal. Het samenspelen loopt perfect. Er is een goede balans in het team. En veel positieve geluiden van de zijlijn. Zowel de voorhoede , het middenveld, als de verdediging staan als een huis. En natuurlijk niet te vergeten onze goalie. Moeten we nog tegenstanders vrezen, neen. Natuurlijk zullen we ook nog wel eens een paar punten verspelen, maar dat hoort er ook bij. De competitie is nog lang. Volgend week thuis tegen LEO. Dan zullen onze vaste supporters wel weer langs de lijn staan. Sommige hadden zelfs Hoogersmilde getrotseerd. Hulde!! Waar zouden we zijn zonder onze supporters langs de lijn. Op mijn werk ligt het systeem uit de lucht, dus volop tijd om een bondig verslag te maken. Heren we zien elkaar zondag weer!

P.s Richard, alsof je nooit anders hebt gedaan.

0
X