Beste leiders, trainers en/of ouders,

Voor de nieuwe website van Achilles 1894 zijn we op zoek naar content om de website mee te vullen. We zijn specifiek op zoek naar gegevens van alle teams, vandaar deze e-mail. Het zou prettig zijn om zoveel mogelijk van onderstaande gegevens te ontvangen. Wij ontvangen deze gegevens graag voor vrijdag 7 oktober t.a.v. info@achilles1894.nl.

Waar zijn we naar op zoek?
– Foto’s, bijvoorbeeld van een wedstrijd
– Sociale media accounts (Twitter, Facebook, Instagram, etc.) van jullie team
– Nieuws (zie kopje hieronder)
– Teaminfo (naam trainer/coach, trainingsdagen/tijden, tijd thuiswedstrijd)
– Sponsoren van het team
– Eventueel andere relevante informatie

Voor een volledig voorbeeld, zie de teampagina van Achilles 1894 Zondag 1.

Leuke content!
Daarnaast zouden we het ontzettend leuk vinden om regelmatig stukjes (verslagen, leuke informatie, nieuwe tenue’s, etc.) te plaatsen over jullie team. Heb je iets leuks? Stuur het op naar info@achilles1894.nl inclusief foto en wij plaatsen het zo snel mogelijk.

0
X