Verslag zondag 18-09-2016

Het was mooi voetbalweer toen wij aantraden tegen onze oude buren Asser-Boys. Het was lang geleden dat we hadden gewonnen van deze tegenstander, dus de motivatie om te winnen was zeker aanwezig. En dat was in het veld duidelijk zichtbaar. De eerste helft ging nog wat stroef, maar de tweede helft wisten we elkaar beter te vinden en werd er regelmatig oogstrelend voetbal op de echte grasmat gelegd. Zo slecht als we vorig seizoen begonnen kon ook niet. Nu zien we gelukkig weer sprankelende acties en plezier in het spelletje. De motivatie werd alleen maar groter toen langs de lijn Popke verscheen die ongetwijfeld genoten heeft. Op het eind van de wedstrijd toch nog een paar tegengoals die niet nodig waren,maar toch een klinkende overwinning. 6-3. Een ruime overwinning dankzij de inzet van het gehele team. En we hebben nog steeds de koppositie in handen. En dat alles met maar twee wissels. Het enige wat ik kan zeggen is dat we deze lijn vast moeten houden. Drie managers langs de lijn, en weer een vertrouwd gezicht als vlaggenist. Het zijn misschien maar kleine dingen, maar ze kunnen wel het verschil maken. Wat moet ik hier nog aan toevoegen. Op deze voet verder gaan en wat zou het toch mooi zijn om als koploper de winterstop in te gaan. Ik weet dat ik nu ver vooruit kijk, maar ik heb er alle vertrouwen in. Volgende week naar SVH, in maak me geen zorgen!

Gewoon doortrainen, en de nodige rust nemen.

0
X