Teamsport is samen de juiste strategie bepalen en je doel behalen. Ieder teamlid met zijn eigen toegevoegde waarde. Waarschijnlijk is je rol en kracht binnen je team al wel bekend. Tenminste… in het geval van voetbal. Wat nu als je in datzelfde teamverband met heel andere activiteiten de winst moet behalen? Weet je dan nog wat je aan elkaar hebt en hoe je elkaar het best in kunt zetten? 

Achilles 1894 Zeskamp

We dagen seniorenteams, (M)A-B-C junioren, vrijwilligers, trainers, leiders en coaches van Achilles 1894 uit met hun team hun capaciteiten te laten zien tijdens het Achilles 1894 Zeskamp op zondag 2 oktober a.s. Meld je voor 26 september individueel of met een jouw team aan via zeskamp@achilles1894.nl. Een team bestaat uit 6-10 leden. Deelname is gratis.

We sluiten de dag af met een gezellige en vooral ook smakelijke barbecue (€1,- per snack) en drankjes tegen gereduceerd tarief. Iedereen is welkomGraag vrijwilliger worden en alvast meedoen aan het Zeskamp? Meld je dan aan o.v.v. nieuwe vrijwilliger en wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld in één van de vrijwilligersteams.

D-E-F jeugd en Dames

Tijdens het Zeskamp worden er wedstrijden voor de D-E-F jeugd en een kabouterclinic georganiseerd. En de wedstrijd Dames 1 – Dames Old Stars (7×7) vindt halverwege de dag plaats.

De teams moeten natuurlijk enthousiast aangemoedigd worden, dus familie en vrienden: Komt dat zien! Gedurende de dag zijn er goed geprijsde hapjes & drankjes te koop en is er vermaak voor de allerkleinsten.

Achilles 1894 Zeskamp
Zondag 2 oktober 2016
Sportpark Marsdijk, Assen
Zeskamp@achilles1894.nl
Deelname + toegang gratis

zeskamp

0
X