Het nieuwe voetbalseizoen is nog maar net begonnen, of Achilles F1 (of JO9-1, zoals u wilt) mocht al vol aan de bak. Afgelopen weekend werd er namelijk niet alleen een bekerwedstrijd gespeeld tegen Be Quick 1887 F1, maar de dag daarna deed F1 ook mee aan het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi in Sappemeer. Een mooie gelegenheid voor het nieuwe team (en alle ouders) om elkaar beter te leren kennen en vooral lekker samen te voetballen.

En voetballen, dat gaat het nieuwbakken team prima af! Ondanks het warme weer was de inzet groot en was er regelmatig prima samenspel te zien met mooie combinaties. En waar de jongens erg naar uitkeken was de poulewedstrijd tegen hét AFC Ajax F2. De eerste minuut was Achilles onder de indruk van de tien supersnelle Amsterdamse voetballertjes in het o zo bekende wit-rode tenue. Maar al gauw werd er ook door Achilles volop gestreden om de bal. Na 15 minuten spelen bleek AFC Ajax F2 helaas toch nog een maatje te groot en kwamen de jongens met een eindstand van 1-7 het veld af. Moe en bezweet, maar wel een ervaring rijker.

Uiteindelijk wist Achilles F1 in een sterk deelnemersveld een verdienstelijke 7e plaats te behalen. Keurig gedaan jongens! Als jullie zo doorgaan wordt het vast en zeker een prachtig seizoen.

0
X