De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe website van Achilles 1894. Waarschijnlijk is het voor veel mensen even wennen, maar hopelijk vind iedereen snel zijn of haar weg. De komende tijd zal er nog veel informatie aangevuld en/of bijgewerkt worden m.b.t. de teams, trainingstijden, speelschema’s, etc. Het streven is om alle informatie nabij de competitiestart actueel te hebben.

Mobiele versie
De nieuwe website beschikt ook over een mobiele versie. Deze wordt automatisch ingeschakeld bij schermen van een telefoon of tablet. De website past zich automatisch aan de verhoudingen van het scherm aan. Ook het menu past zich automatisch aan en kan geraadpleegd worden door op het icoontje (drie streepjes) rechtsboven te drukken. Een voorbeeld van het icoontje vind je hieronder.
menu-alt-512

Tips en/of opmerkingen?
Heb je tips en/of opmerkingen over de nieuwe website? Laat het ons weten via info@achilles1894.nl. Mocht je informatie voor een bepaalde pagina en/of team hebben (bv. namen spelers, teamfoto, Twitter account, etc.), dan ontvangen we deze informatie graag per e-mail. Zo houden we gezamenlijk de website up-to-date.

Samenwerking
De website is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Penthion Media Technologies en Achilles 1894.

0
X