Assen – De 23ste editie van de Top of Holland Trophy is zeer succesvol verlopen. 44 teams uit vijf verschillende landen namen gisteren en vandaag deel aan het internationale voetbaltoernooi.

V.v. Scharn (U19, Nederland), FSV Schifferstadt (U17, Duitsland), K.A.S. Eupen (U15, België), SV Thomasstadt Kempen (U13-9, Duitsland) en FSV Rheda (U13, Duitsland) mogen de met zon overgoten editie op hun naam schrijven. De zon zorgde er mede voor dat het toernooi goed bezocht werd en dat alle teams met een tevreden gevoel huiswaarts gingen.

Fairplay prijs
Selmsdorfer SV 94, LTC, HCSC, JV Lo-Reninge en V.v. Scharn sleepten de fairplay prijzen in de wacht. Andere teams leverden ook hun sportieve bijdrage. De scheidsrechters waren vol lof over de sportiviteit van de teams.

Achilles 1894 en Asser Boys
Asser clubs Achilles 1894 en Asser Boys waren dit jaar de gastlocaties van de Top of Holland Trophy. De meeste deelnemende teams sliepen in het Dr. Nassau College, de overige teams in diverse accommodaties waaronder Kwartjesberg, Hunzedal en Lunsbergen.

Geweldige bijdrage
De toernooiorganisatie wil haar vrijwilligers, de gemeente Assen, alle locaties en Euro-Sportring bedanken voor hun geweldige inzet.

0
X