Binnenkort begint er weer een cursus pupillenscheidsrechter en een cursus verenigingsscheidsrechter.

De cursus pupillenscheidsrechter duurt 1 middag en als je die gedaan hebt kun je wedstrijden fluiten bij JO10 en JO 11. Ben je 12 jaar of ouder kun je je daar voor opgeven.

De cursus verenigingsscheidsrechter zijn 4 (meestal) vrijdagavonden en is voor een ieder die op het grote veld wil fluiten. Deze cursus wordt gegeven door iemand van de KNVB. Tijdens de opleiding fluit je een aantal ‘stagewedstrijden’ en tijdens de cursus avonden krijg je wat theorie maar hoofdzakelijk zal het praktijk zijn. (veldverkenning, looplijnen etc etc.) Voor deze opleiding moet je minimaal 14 jaar zijn. Je hoeft niet de opleiding pupillenscheidsrechter te hebben gedaan om je hiervoor aan
te melden.

Deze opleidingen worden gedaan en vind plaats in samenwerking met alle Asser voetbalverenigingen en LEO Loon en starten zodra we voldoende aanmeldingen binnen hebben. De cursus wordt gegeven in Assen bij 1 van de verenigingen.

Wil je meedoen aan 1 van deze opleidingen stuur dan een mailtje o.v.v Je naam, geboortedatum, emailadres en welke cursus je wilt volgen naar:

Wim Nigro
wnigro@ziggo.nl

Zodra er dan een datum en plek bekend is krijgen jullie van mij bericht via de mail.

Sportieve groet,
Wim Nigro