Achilles heeft haar derde wedstrijd in het Top-Toernooi in Staphorst verloren van de gastheren.  Na een 1-3 ruststand werd het een 2-5 overwinning voor Staphorst.

In de eerste helft gaf Achilles goed tegenstand, al was Staphorst gaandeweg de betere ploeg. Snelle aanvallen leverden in de 22ste en 35ste minuut twee doelpunten op voor Staphorst. Vlak voor rust kwam Achilles op 1-2. Een voorzet van Matthijs Hensens werd afgerond door Stan Haanstra.  Echter een paar minuten daarna vergrootte Staphorst toch weer de voorsprong.

Rust :  1-3.

Na  de rust hetzelfde beeld. Een beter voetballend Staphorst, dat nu toch echt wel een keer wil promoveren naar de Derde Divisie, liep uit naar 1-5. Joost Bosma bepaalde de eindstand  op 2-5 na een pass van Stan Haanstra.

Achilles eindigde als derde op een prima georganiseerd toernooi. HZVV werd op doelsaldo winnaar.

Achilles 1894 : Morten Otto, Casper Baas (Chris van Houten), Stef Beute (Jean Pierre N’ Gouan),  Luuk Kuipers, Tim Michgelsen (Joost Bosma), Wouter van der Molen (Rachid Traoré), Remon Schutte, David Modderman, Stijn Bosma, Matthijs Hensens, Stan Haanstra.

A.s. zaterdag speelt Achilles uit tegen Drachtster Boys (16.00 uur).

X