Hand in hand liepen 25 jeugdleden van Achilles 1894 mee met de line-up bij de kampioenswedstrijd Achilles 1894 zaterdag 1 – Erica ’86 1

Trots in Achilles 1894 tenue stonden de voetbalvriendjes en -vriendinnetjes al klaar bij de tribune van het hoofdveld. Samen met de mannen van het eerste elftal zaterdag mochten 25 jeugdleden het veld oplopen voor de line-up. Wat vonden ze het spannend, stoer en leuk! Daarna konden ze plaatsnemen op de tribune bij de ouders en de andere vriendjes om samen de wedstrijd te kijken en het team naar de overwinning te schreeuwen. Vlak voor de pauze kreeg iedereen nog een patatje en wat drinken aangeboden. Het was weer een gezellige, zonnige en sportieve middag!

#Kampioenswedstrijd #Achilles1894 #Line-up #Samenzijn #Passievoorvoetbal?BijAchilles1894! #Gefeliciteerd