Voetbalvrienden,
Door verschillende clubs is aangekondigd, dat een of meerdere teams willen deelnemen aan het KNVB-Regiokampioenschap 7 tegen 7  dat op vrijdagavond 19 mei plaatsvindt op de velden van Asser Boys. Bij de KNVB is echter niet door iedere vereniging de aangekondigde aanmelding binnengekomen. Het is de bedoeling de aanmelding te regelen via www.knvb.nl/7tegen7 en via lucrengers@gmail.com

Bij die aanmelding moet duidelijk zijn in welke categorie het team moet worden geplaatst, te weten
mannen 35+, mannen 45+, vrouwen 20+, vrouwen 30+.

Het verzoek is nu te checken of de aanmelding correct is verlopen, en dit is tot a.s. vrijdag mogelijk. Dus erg kort dag !

Deelname is gratis en staat ook open voor mensen, die ook wel eens een balletje willen trappen zonder clubverplichting.

Ieder team speelt tenminste drie wedstrijden van een kwartier op een half veld. Door wisselen is toegestaan, buitenspel is afgeschaft en slidings zijn verboden. Een team bestaat uit tenminste zeven spelers en maximaal twaalf,  die allen na afloop een gezellige derde helft kunnen beleven, want de sociale kant van 7 tegen 7 is van belang.  Sportiviteit is troef.

Dus aanmelden……en we zien je graag op  vrijdag 19 mei a.s. bij het KNVB-Open Regiokampioenschap.